Sayfalar

Katecim

Şu dünyada çok yalnızım. Benden başka Kate Winslet'i güzel bulmayan yok!

23 sesleniş:

gerisi önemli değil... dedi ki...
Bu yorum yazar tarafından silindi.
Pink Freud dedi ki...

Yalnız değilmişim mutlu oldum:D

gerisi önemli değil... dedi ki...
Bu yorum yazar tarafından silindi.
Pink Freud dedi ki...

Evet ya İngiliz kadınları çirkin bulunuyormuş, öğrenince şaşırmıştım.d

gerisi önemli değil... dedi ki...
Bu yorum yazar tarafından silindi.
deeptone dedi ki...

pinky. barbie :) az önceki 18 konusu. bilmiyorum hatırlıyor musun:)
bazı yazılarından sonra konuşmuştuk. kadınsılık, cinsellik vb. biliyorsun, yazı ve blogundaki herşey nedeniyle, sana önem verdiğimi biliyorsun. dalga filan da değil ciddi bu. açık konuşmamak için espri yapıyorum aslında. çünkü, çok çekingenim. allah bilir neler düşünüyosundur. özel olma konusu. yaşın küçük :) diye de esprisi olmuştu. elbette yaşın küçük filan da değil. özel olmak da benim kendi kendine karar vereceğim bişi diil zaten. özel olmayı önce kendi ister insan.

blog anlamında özele gelirsek. izlediğim blogları sürekli değiştiriyorum. bikaç yüz blog izleyip bıraktım. en son 125 blog izliyordum. bu hafta 50'sini çıkardım.

75 blog var. 55'i yeni blogçular. 20 tanesi ise aylardır izlediklerim.

sense, en başından beri, düzenli izlediğim bikaç blogdan birisin. bazı yazılarına yorum bırakmıyorum. çok karamsar bulduğum yazılarına bırakmıyorum.

ama az çok seni anlayabiliyor ve tanıyabiliyorum.

zeka ve kültür yanında, senin oyuncu ve kızsal yönlerinin de çok farkındayım. bu yönlerini daha çok seviyorum zaten. ayrıca, seni güzel ve çekici bulduğumu da biliyorsun. önce zekan nedeniyle. çekicilik, bence zekadan gelir. ama sadece zekanla çekici değilsin.

şimdilik bu kadar :)

AlpereplA dedi ki...

Tam konuyu nereye bağlıcak diyodum "şimdilik bu kadar :)" dedi ya. Tüh.

Pink Freud dedi ki...

deep; nazik olmakla açık olmak konusunda kararsızım şimdi söyleyeceklerimde =)
Tabi ki yorumlarını seviyorum sonuçta kim sevmez postlarla gerçekten ilgilenip yazıyorsun yüzeysel değilsin ama şu var ki bir çok kişiye çok hoş yorumlar yapıyorsun. O zaman da bana söylediklerinin bir önemi kalmıyor görüyorsun konu blogger olsa bile ilgiyi paylaşmaya gelemiyorum .d Ama bundan daha önemlisi söylenenler samimiyetsiz gelmeye başlıyor. Aslında samimiyetsiz de anlatmak istediğim şeyi karşılamıyor yani bazı insanların herkese söylediği ve pek de kişiye özgü olmayan sözcükler vardır değer atfedilmez onlara. Mesela bir adam karşısına çıkan insanların yarısını zeki bulduğunda artık zekanın bir önemi kalmaz.
Onun için özel değilim diyordum..

deeptone dedi ki...

pinky. anlıyorum seni. bloglardaki olumlu yorumlarım. bak, ben blog işinde ciddiyim. uzun yıllar yazıp çok daha büyük bir okur kitlesine ulaşacağım. ama samimiyetim çok içten. içten biriyim. bloglarda elbette senden de benden de zeki insanlar vardır. genelde olumlu ve teşvik ediciyim. doğru. zaten gündelik hayatımda da kimseyle yarışmam. olumluyum. ancak, herkese aynı değilim. ve bilmem inceliyor musun, sürekli değişiyor okuduklarım. evet, yaklaşık 5-10 kişi ile blog çerçevesi içinde daha yakınım. ama bunlar hep blogda olan şeyler. evet kimseyi üzmüyorum. ama bu bir taktik değil.
gerçekten üzmek istemem.

özel olmak konusu. özel olmak karşılıklı olan bişeydir. benim istememle olmaz. sen de istemelisin. ben senin için özel miyim. bunu bana hissettirdin mi hiç. illa yazılarıma yorum yaparak olmaz. bi şekilde hissettirirsin istesen.

benim için özel olmanı elbette isterim. aslında arada çabalıyorum da. ama sana bırakıyorum.

bloglardaki genel olumlu havamı neden önemsiyorsun anlamıyorum. sadece bloglarda yazıştığım blogçular.

özel olmak blog yorumları ile olmuyor ki. ben özel demekle sadece blogu kast etmemiştim.

ama sanırım, sen blog yazışmalarında benim için özel olmayı kast ediyorsun.

blog dünyası blogda kalıyor.

sanırım anlaşabileceğiz. bak iletişim kurma çabanı sevdim.

herkes hepimiz özel olmak isteriz. ben de senin için özel olmak isterim.

özel sözcüğü de öyle rastgele kullanılmaz ki.

özel olmak sadece o iki kişiye hastır ve o iki kişiy ilgilendirir.

belki iyi anlatamadım. ama istersen anlaşabileceğimizi sanıyorum.

özel olmak özel kılmak bir çabadır, istekle olur.

Pink Freud dedi ki...

Peki sen özel olmakla neyi kastetmiştin?

deeptone dedi ki...

emin değilim. özel olmak çok özel bir durum bence. kolay kolay özel olunmaz biri için. yorumlarımı okuyor musun bilmiyorum yazılarıma gelen yanıtlarda. son zamanlardaki yazılarımın örneğin son 10 gün, yorumlarda, sölediklerimi bir oku. belki nasıl yaşadığım hakkında bir düşüncen olur. yazılarım ise tam birebir ben'im. yorumlarda oku bak ne yanıtlar veriyorum. özel olmak isteyenlere :) yani, ben herkese aynı değilim. aşırı seçiciyim. blogdaki olumlu yorumlar sadece.

kişisel olarak çok fazla özel yaşıyorum. gündelik yaşamımda hiç kimse ile görüşmem. öyle ki, bana ulaşmak bile çok ama çok zordur. kibirli olduğum için değil :) çok özele, gerçeğe inandığım için.

Pink Freud dedi ki...

Yani sen bütün yapılan yorumları okuyor musun?
Ben yorum okumayı pek sevmiyorum sadece kendim yaparım diğerlerine bakmam .d
miss şizoid bak bu bloggerı ben de takip ediyorum ve yanda yorumları gösteren bi kısım var oradan anladığım kadarıyla gayet herkesle samimiyet kurabilen çok sıcakkanlı biri olarak görünüyorsun. Ben aşırı seçicilikten aşırı uzak biri görüyorum. Tabii istediğini yapabilirsin sonuçta ben o özel olma durumunu sadece blog için söylemiştim çünkü samimi cevap vermek isterim yazıların sıcaklığına inanmak bütün bloggerlara aynısın sen özel olmak sadece burayla sınırlı değil diyorsun ama ikimizinki de pratikte aynı kapıya çıkıyor.
Tabi gerçekte nasıl biri olduğunu bilemem ama ribelle ve miss şizoidden yaptığım çıkarımlar bunlar.
Çok özele, gerçeğe inanmak.. Immm

deeptone dedi ki...

:)pinky. blogumu iyi izlediğini sanmıyorum. bu hafta 55 blogu izlemeyi bırakıp yerine yeni 55 blog aldım. yazılarımın yorumlarını da okuduğunu sanmıyorum. okusan belli olur kime nasıl davrandığım. sölemiştim. blogda evet olumluyum. herkese belli bir düzeyde olumluyum. şizoid ve ribelle aylardır izlediğim bikaç insandan ikisi. aylardır izlediğim toplam 15 kişi var. 55 yeni söledim. ben aşırı ama fazla aşırı seçiciyim. blogdaki samimiyet blogda kalan samimiyet. gündelik yaşamını bilmiyorum. ama ben tek bir insanla, ne kız ne erkek, görüşmem. öle bir duvar var ki etrafımda, tahmin bile edemezsin.
evet, öle çok gerçek ve çok özel ilişkilere inanırım. ve bloglarda da söledim toplam 15 kişi. hergün değişiyor izlediklerim. her gün. ve evet sana gelenler dahil tüm yorumları okuyorum. yargıların yanlış. ama böle düşünmen de çok normal. çok kişi böle sanabiliyor. ama blogları bir ay bile izlemiyorum.

Pink Freud dedi ki...

Neyse en azından açık açık konuştuk iyi oldu .d
Evet blogunu yakından takip etmiyorum bunun sebeplerini de yazdım dürüstçe ve bi şey soracağım niye blogları izleyip bırakıyorsun onun yerine izlemekten bıkmayacaklarını takip et.
Fazla okuyan olsun diye mi?
İstersen cevap vermeyebilirsin genel şeylerin dışına çıktım

deeptone dedi ki...

yooo. pinky. binlerce blog var. bi dolu güzel blog. yeniyim ben blogçulukta. hep farklı blog okumaktan hoşlanıyorum. biraz eskidikçe sadece belli blogları izlerim zamanla. o kadar ilginç bloglar ver ki. farklı konularda.
bir de, ben genelde, 3-5 okuru olanları izliyorum. izlediğim 70 blogdan 40 tanesinin okur sayısı 10-20-50 filan.

Pink Freud dedi ki...

Anladım tamam yordum seni kusura bakma fazla yabani olabiliyorum bazen.d

deeptone dedi ki...

pinky.
yorulmadım.
yabani değilsin.
asla.
ama nedense hep bir nasıl desem sertlik var sende, esprili yorumlarında bile, hani sanki bir olumsuzluk arar gibisin nedense. ama seni anlayabiliyorum az çok. umarım gerçekten de özel olursun istediğin kişiler için. benim bildiğim özel olmak için çabalamak gerekir. oldukça.

Pink Freud dedi ki...

Belki özel olmak istediğim kişi için özel olamadığımdan, istemediğim kişileri özel yaptığımdan bu kadar hırçınımdır. İnsanlara değer vermemek için sertleşmek zorundayım zaten tahmin etmişsindir.
Bir de buradaki yorumlarımızı siliyim istersen?

deeptone dedi ki...

özel olmak istediğin kişi ailen dışında, yani, bir erkek olsa gerek.

ve anladım. hırçınlığının nedenini.

ve özel olmak istediğin kişiyi de unut hemen. unut üzme kendini.

sertleşmen normal evet.

nasıl istersen. benim için fark etmez.

Pink Freud dedi ki...

Sen nasıl unutuyorsun hatırlamak istemediklerini?
Çünkü bir insanı ancak daha fazla insan sayesinde unutabilirsin.
Bense çevremi giderek daraltıyorum.
Yalnızlığa uzun süre dayanabilsem kimseyi istemiyorum ama işte öyle

deeptone dedi ki...

unutmak.
silmek.
temizlemek.
aslında bu konularda yazılarım var.
evet, formülleri var.
konuşuruz.
temizlik gerekir.
ayrıca, birini unutmak için, başkaları yannış. önemli olan gerçekten yalnız kalabilmek. gerçek yalnızlık. bi süre yalnızlıktan sonra, normal ilişkilere geçebilirsin bence.

yalnız kalamayan insanın sağlıklı ilişki kurması olanaksızdır.
böle kuran çok. ve sonunda üzüntü gelir bile bile.

iyi bir ilişki için, önce, hiç ama hiç kimseye ihtiyacın olmamalı.

önce kendi başına kal, sonra ilişki.

Pink Freud dedi ki...

Yok yok olay yanlış anlaşıldı. Nasıl anlatacağımı bilemedim şimdi.
İlla karşı cins olarak da düşünmemek lazım aslında. Mesela biri hayatınızda unutamayacağınız bir şey yapmıştır bir yer edinmiştir yaşamınızda ya da başka insanlara ihtiyaç var derken yine karşı cins olmak zorunda değil kafan dağılsın diye başka insanlar işte

deeptone dedi ki...

karşı cins veya değil.
başkalarını sokmaktansa bir süre gerçek yalnızlık daha iyi. kendinle başbaşa kalmak. kimseye ihtiyaç duymamak. daha sonra daha sağlıklı doğru ilişkiler mümkün sanırım.