Sayfalar

Sakladığım Bir Sır Kalmasa Keşke

Birinin bana kendini açması, verdiği her sır sırtımda ağır bir yük.
Kendi sırlarım yüzündense kambur olmak üzereyim.
İşin en kötü tarafı bu yükten hiçbir zaman kurtulamayacak olduğumu bilmem.

10 sesleniş:

tembel hayvan dedi ki...

Diyorum kendi kendime, geçti gitti artık önüne bak. Kendimi yatıştırmaya çalışıyorum, bazı sırlarımı benden başkası bilmiyor, üstelik kendimden de kaçırmaya çalışıyorum. Ve bana da gerçekten çok fazla geliyor bu bazen, kambur olmaktan ziyade kafamın ağır gelmeye başladığını hissediyorum artık.

Pink Freud dedi ki...

Ruhsal kamburluk diyelim biz ona, dışarıdan dik yürüdüğüm sanılsa bile eve gidip yatağa girme özlemiyle ikiye katlanmış şekilde dolaşıyorum ortalıkta bazen.

Kendimle ilgili sır tutmamaya çalışıyorum çünkü bilinçaltına ittikçe savunma mekanizmalarım isyan etmeye başladı, hatta artık bilinçaltına bile itemiyorum çünkü travma halini alsın istemiyorum. Her gün yüzleşiyorum ama yüzleşme bitmiyor. Keşke düzenli hafıza sildirme seansları olsaydı.

Profösör dedi ki...

Sırların da sırrı vardır. "Sırrülesrar" gaibler alemi. Oysa bizim sakladığımız sıırlar ancak parmakla sbvyılır. o da bize sonsuzluk sırlar aleminin kapısını aralar. aslında kendi varlığımız bir sırdır evrende. Makro ve mikro ölceklerin ikisini de kullnır benliğimiz. İnsan evren kadar büyük bir noktayı gizler sonsuzluğunda.

Pink Freud dedi ki...

Olabilir ama bizim bahsettiğimiz sırlar tam olarak bunlar değil :)

Paris in Me :) dedi ki...

blogu ne için açtık sanki, anlat rahatla cicim olmaz mı ?

Pink Freud dedi ki...

Ya buradan günlük hayatımdan da insanlar var, yazarken yine de bir süzgeçten geçirmem gerekiyor gibi hissediyorum :(

Paris in Me :) dedi ki...

işte ben buyüzden kimseye vermedim bu adresi, erkek arkadaşımda dahil, yeri gelcek onla ilgili şeler yazıcam belki, burası benim içimin sesi gibi..

Pink Freud dedi ki...

Çok iyi yapmışsın sakın erkek arkadaşına vereyim deme, ben normal arkadaşlarım varken kasılıyorum.

Paris in Me :) dedi ki...

yok yok vermem valla.. Kötü bişi yazdığımdan sölediğimdende değil gerçi, hatta burda anlattığım herşeyide biliyodur ama olsun. Nebiliyim bölesi iyi bence..

Pink Freud dedi ki...

Kesinlikle =)