Sayfalar

Haklısın be Şeytan


Sevgili şeytan; bazen sana sempati duyduğum gerçeğinden kaçamıyorum. En azından doğalsın yani. Kötüyüm diyebiliyorsun. Ayrıca olduğun gibi gözüküyorsun; evet kötüyüm diyip sözünün arkasında durup günahlar işleyip, günahlar işletiyorsun. Öyle insanlar var ki melek taklidi yapan... Bir de cesursun; Tanrım isyan ediyorum diyorsun ve ediyorsun. Aslında sen Tanrını önceden severdin ama seni o kadar incitti ki sitem etmene bile kızdı. İşte bu yüzden gururlusun; elinde olmayan sebeplerden ötürü senden daha üstün olduğu söylenenlere boyun eğmedin ve diz çökmedin, merhamet de dilenmedin. Amaçların uğruna mücadele ediyorsun...
En sevdiğim özelliğin de ne biliyor musun? Herkes senden kaçarken seni kötülerken, sen kimseye takmıyorsun. Koca bir Tanrıya kafa tutarken de yalnızdın, meleklerin şaşkın bakışlarına da aldırmadın zaten onlar seni anlayamazlardı. Bütün insanlık senden nefret ediyor daha tanımadan bir pislik bir iblis olduğun yargısıyla tiksiniyorlar senden. Sen de onlardan hoşlanmıyorsun tabii ki. Sevmediklerine her şeyi yapacak ve yaptıracak zekaya sahipsin. Sende bulunduğu için insanlar tarafından lanet edilen özelliklerinin aynısı onlarda da var ve sen onları ortak yanlarınızdan vuruyorsun, iyi de ediyorsun bence. Aslında sana adaletsizlik yapılmışken sen şimdi terazinin günah kefesini ağırlaştırmaktan başka bir işe yaramayan yaratık muamelesi görüyorsun ve üstünde şeytan damgasıyla yaşamaya mahkumsun, mahkumsun tiksinilmeye mahkumsun aşağılanmaya ve lanet edilmeye, mahkumsun cehennemde sana vaadedilen ebedi işkenceye... Sen de haklısın be şeytan, yerinde kim olsa aynı şeyleri yapmaz mıydı?

2 sesleniş:

Adsız dedi ki...

SEN NASIL BIR INSANSIN KI BU SEKILDE DUSUNE BILDIN SANA YAZIKLAR OLSUN KI SEN BILMEZMISIN IBLISIN ALLAHIN EMRINE KARSI GELIP LANETLENDIGINI.SEN BILMEZMISIN KI ALLAH U TEALA ADEM ALEYHISSELAMI YARATIP EYY MELEKLERIM INANIP IMAN GETIRIN VE SEJDE EDIN DEDIKLERINDE 4 BUYUK MELEK EMRINE UYDU IBLIS TUKURDU INKAR GELDI.SEN BILMEZMISIN BUNLARIDA SEYTANI BU DERECE SAVUNDUN DEMEKKI ONA EN YAKINLARDAN BIRISN.SENI ALLAH ONUN MELEKLERI PEYGAMBERLERI VE TUM DUNYA MUSLUMANLARI SEYTANA EDILEN LANETLERI ETMESMI VE O SEYTANAKI SANADA LANET OLSUN.

Pink Freud dedi ki...

Yazıklar olsun yazıklar olsun terk edip de gidene yazıklar olsun dırınınım