Sayfalar

Göt Edilmek

Ben ortaokul sondayken Kavak Yelleri dizisi yeni başlamıştı, yanılmıyorsam mayıs ayındaydık. Ben de malum OKS'ye hazırlanıyorum o sıralar. Ama ciddi ciddi hazırlanıyordum yani lisedeki gibi koyvermiş değilim.
 İşte dizinin başlangıcını izliyorum hoşuma da gidiyor ama kalkıp test falan çözmem gerekiyor vicdan azabı duyuyorum bu yüzden ben de kendi kendimi şöyle motive ediyorum; "eğer şimdi çalışmazsan işte dizideki öğrenciler gibi eski püskü bir okula düşersin". Ortaokulda koleje gidince devlet okulu görüntüsü biraz soluk kalmıştı herhalde. Meğersem okul İzmir'in en yüksek puanla alan ikinci anadolu lisesiymiş (birincisinin çok karışık ve olaylı bir okul olduğu bilindiğinden orayı yazmayı hiç düşünmemiştim) ve ben yakın arkadaşlarım oraya gidiyor diye tam da o okulu tercih listesinin başına yazacakmışım! Bizim okula başladığımız sene dizi ekibi çoktan İstanbul'a taşınmış olacakmış bizim de dizide figüran oyuncu olma gibi saçma sapan  hayallerimiz suya düşecekmiş. Neyse bu evrenin beni göt edişlerinden ufak bir örnek sadece. Blog çoktandır boş duruyor diye yazıvereyim bari dedim.
Hı şunu da ekleyeyim dedim uğruna o okulu seçtiğim arkadaşlarımın hiçbiriyle görüşmeyi bıraktım uzun zaman önce.

3 sesleniş:

Adsız dedi ki...

Kavak Yelleri 2007'de başlamıştı Pelin, 2007'de mi OKS'ye hazırlanıyordun? Buna göre 93'lü falan olman gerekiyor :D

Pink Freud dedi ki...

Evet 93 doğumluyum ama pelin değilim :)

Zamska dedi ki...

Selam Pink Freund, öncelikle blogunu yeni keşfetmediğimi ama son 10 dakikadır gözümü kırpmadan okuduğumu bilmeni isterim.Bunun uzun zamandır düşündüğüm şeyleri düzgün cümlelerle bir arada bulabilmeme bağlıyorum. Neyse. Rica etsem son cümledeki arkadaş kavramını açar mısın?Bu konudaki düşüncelerini merak ediyorum. Teşekkürler :)