Sayfalar

SOS

Yıllar sonra selam sana ey blog! Yazmayışım ne asaletimden ne tembelliğimden geliyor.

Bundan evvel zaman kalbur saman önce aptal bir google varmış, otomatik olarak blog hesap mailimi babamın e-mail adresi yapmış.
Öncesinde admin hesap mailim hotmail uzantılıydı.
Sonracığıma bundan tamamen bağımsız olarak babam yeni bir gmail hesabı açınca google çıldırdı ve "höööö gmöil vor hadö artok bono kullonson" diyerek kendini bilgisayarımdaki hesaplarla da senkronize etti :/
Zaten bin tane gmail hesabım olduğu için de babamınkine girip de blogu kontrol edeyim diyemiyorum valla.
Bunun bir çözümü yok mudur ey ahali! Hesap mailim kendiminki olsun istiyorum.

5 sesleniş:

Cihat dedi ki...

Sırasıyla; settings/basic de Permissions başlığında Blog Authors var. Add authors de kullanmak istediğin gmail adresine davet gönder. O gmail adresin ile daveti kabul et. Sonra babanın hesabından aynı ayarlar kısmında yeni kullanıcıyı admin olarak tanımla. Sonra yeni gmail hesabınla bu ayarlar sayfasına giriş yap ve babanın eposta adrsini authors kısmında sil, blog artık tamamen bu gmail adresinin olsun.

deeptone dedi ki...

hoşgeldin yaaa :) bilmiyorum ama dur da bilen blogçu arkadaşlara sorayım :)

Hero of Darkroom dedi ki...

hmm hmm.. yarım hoşgeldin o zaman . Belki şöyle birşey yapabilirsin; önce blogunu dışarı aktarıp bütün önce ki kayıtlarını bilgisayarına kaydedersin; aynısını sitenin tasarımı için de yaparsın. Sonra gidip blogu babanın mail adresi hesabından komple olarak silersin. Gider aynı isimli blogu kendi hesabından açarsın ve dışarı aktardığın dosyaları kendi bloguna aktarırsın. Emin olmasam da işe yarayacağını düşünüyorum.

deeptone dedi ki...

çözümünü ben bilmiyom amaa sorucam bilenlere ki :)

Gökhan TEKİN dedi ki...

Size şöyle bir tavsiyede bulunmak istiyorum.
Yeni bir Gmail adresi açın kendi adınız ile hesap bilgilerinize telefon numaranızı da yazın ( telefon numaranızı kimsenin görmemesi için ayarlayabilirsiniz )
Daha sonra açtığınız gmail adresi ile kendinizi blogunuzda yönetici yapın sorun duzelecektir.