Sayfalar

Sabah oldu hala uyumadım

Al işte ortalıkta sadece make up fashion bloggerlar kaldı. Resmen timeline'ımda dashboard'umda akış yok. Geçen bi tane de ben açayım dedim. Gülmeyin aslında zevkli insanımdır giyim kuşam konusunda bir tarzım var asdfjk. Modayı takip ediyorum ben cidden ya. Lookbooklara online alışveriş sitelerine bakıyorum kendime göre pahalı markalardan çeşitli arzu objeleri ediniyorum. Arada da trendlere dair birkaç gazete yazısı birkaç blog okuyorum işte tamamdır.

Bu aralar niyeyse İzmir'den fena bunaldım kendimi burada kafese tıkılmış gibi hissediyorum şehir küçüldükçe küçüldü adeta gezmediğim yer gitmediğim mekan kalmadı. Bence şehir gittikçe boklaşıyor ya da ben mi iyice büyüdüm bilemiyorum ama imkanları gerçekten çok kısıtlı. Bir H&M bile yok lan siz düşünün. Şimdi tamamen içimi dökmeye kalksam çok malzeme çıkacak ama ben de bunları anlatıp tekrar yaşayacak güç yok zaten blogun okunmuyor olduğunu bilmek de motivasyon düşürücü. Bir hocaya sunum notumuzu düşük verdiği için idari mahkemeyle itiraz etmeyi düşünüyorum mesela. Kadın 15 dakikalık sunum için intihal diye tutturdu. Herkes yapmışmış. Genel olarak düşük zaten verdiği notlar, müşkülpesent hanımefendi beğenmiyor bizden çıkan hiçbir şeyi. Tuhaf takıntıları var bir de psikolog olacak. Oysa ki APA stiline göre de referans vermiştik. Of yine sinirleniyorum neyse en iyisi susmak.

10 sesleniş:

Turgut U. dedi ki...

Motivasyon konusunda direk imzamı atarım yazına, üstüne bi de ben modayı da takip etmiyorum :)) Motivasyonu nasıl sağlasak, körler sağırlar birbirini ağırlar mı yapsak ? :)

Unknown dedi ki...

ben takip ediyorum bloğu, üzülme (▰˘◡˘▰)

Adsız dedi ki...

Okunmadığını kim söyledi?

Pink Freud dedi ki...

Ah sağolun varolun da birkaç kişi beni her seferinde teselli etmeye çalışıyor ama eskiden buralarda ne tartışmalar ne etkileşimler dönerdi. Şimdi ıssız geliyor ne bileyim yazmak zahmetmiş gibi iki üç kişi okuyacak diye :D

gerisi önemli değil... dedi ki...

blogger'ın kendisi izleyiciler kısmını kapattığından beri blog okuma azaldı. ama esas sorun başka. sürekli yeni bir şeyler popüler oluyor ve zaman geçiyor. önce sözlük yazarlığı, sonra blogger, daha sonra twitter. üstelik herkes yeni yeni uğraşılara düşüyor. mesela ben, artık akşamları girmeye üşeniyorum. vs..

Unknown dedi ki...

Ben de okuyorum amaa haksızlık etme bize :D
İzmir mi küçük mü o.O
Allaam şu anda 11000 nüfuslu bir ilçede yaşadığım için kendimi bok dolu bir kovada boğmak istiyorum :D:D

Pink Freud dedi ki...

göd; biliyorum blog okuma kültürü eskisi gibi rağbet görmüyor ama hala nasıl makyaj yapılır bilmem ne gecesinde bilmem kim şunu giymiş diye dedikodu yapılan bloglar hala epey aktif. Malesef.

Pink Freud dedi ki...

dtş; ya izmir yüz ölçüm ve şehirleşme olarak elbette küçük değil ama yapılacak aktivite pek yok hep aynı yerler popüler ne bileyim doğru düzgün konser sergi yok. Mağazalarda istediğimi bulamıyorum yani İstanbulda orta kesime hitap eden yer daha fazla. h&m yok xox yok victorias secret yok. Yok da yok :D

gerisi önemli değil... dedi ki...

god diye de kısaltabilirsin :)

orhan dedi ki...

Ben de o eski etkilesimleri ozluyorum.gmail arsivini temizlerken yorumlara denk geliyorum da bazen yeniden yazmaya baslayabilir miyim diye dusunup duruyorum. Cok sey birikti cunku