Sayfalar

Başlıksız

Hiçbir şey koymadı istediğim şeyleri hissedememek kadar.
Hislerimi kontrol edememek kadar.

8 sesleniş:

göt. dedi ki...

Sabır, sabır diyorlar ya. Boşuna demiyorlar.

leon dedi ki...

olur olur merak etme. ne yazık ki hayat çok uzun. hoş o zaman da çok kısa gelecek ya .)

Pink Freud dedi ki...

Ya hiçbir zaman istediklerimi hissedemicem bence. Çünkü duyguları kontrol etmek ayrı kontrol edebiliyormuş gibi davranmak duygularını belli etmemek ayrı. Bir şeyi istiyorsan istiyorsundur ötesi yok.

leon dedi ki...

ya zaten bir şeyi istiyorsan bunu mantığınla yapıyorsun demektir galiba. e bu durumda bu kalpten gelmiyor demek e bu durumda da duygu değil bu. o zaman ister istemez hissedemezsin. istediğin şey imkansıza yakın. kalbine bırak bu tür şeyleri. ve hissettiğin her duygunun olumlu olumsuz fark etmez tadını çıkar. .)

Pink Freud dedi ki...

Yok artık bir şeyi istiyorsan mantığınla istiyorsundur ne?:D Şiddet ve cinsellik diyorum kısaca. Sen duyguların hala kalpten geldiğini mi düşünüyorsun :D Ya da kalbini dinledin de mutlu musun? vs vs.
Tadı çıkarılmayacak duygular da var :/

huysuz_sempatik dedi ki...

su an ıtıbarıyle yasadıgım durum hıslerımı kontrol edememkten cok bedenımı kontrol edememek...dolayısıyla tam bır beden kontrolu ıstıyor ve ısyan edıyorum neden totoşumuz kayısıyı bıraz fazla kacırınca ıstemsız calısma egılımıne gırıyor? sorarım sıze butun beden kontrolu bızde olsa fena mı olurdu??

huysuz_sempatik dedi ki...

suan hissetmek ıstedıgım hısslerımı kontrool etmekten cok vucudumu kontrol etmek ıstegı...nıe vucut ıkı seftalı yemenın dayanılmaz hazzını yasadıktan sonra sana dayanılası zor hazlar yasatır? nıe bız vucudumuzu ıstek dısı degılde ıstem dısı kullanırız? nıe totoşumuz ıkı seftalı yedıkten sonra asli gorevını yerıne getıremz?hersey elımızde olsaydı kontrol,his vs vs...hiçbir şey koymadı istedıgım gıbı vucudumu yonetememk kadar....

Pink Freud dedi ki...

Aslında vücudumuzu yöneticek kadar akıllımıyız bilmiyorum. Ama istediğim anda vücudumun çalışmasını engelleyebilmeyi isterdim.d