Sayfalar

Akış

Yahu benim adam akıllı twitter hesabı takip etmeye ihtiyacım var. Liseden falan tanıdıklarımı followluyorum ne yazıyorlar bakayım diye sonra gözlerim kör kulaklarım sağır olsun istiyorum "ne lan bu" diyorum. Benim gibi nazik naif vakur bir genç kıza bile bunu dedirtiyorlar. :P
Ya keşke twitter adreslerini bildiğim daha çok blog yazarı olsa, en aklı başında çevrem buradaki insanlar vallahi. Meh.
-Zorun mu var arkandan dürtüyorlar mı sanki twitter kullan diye- şeklinde tenkit edenler olabilir pek tabii. Lakin çok sıkılıyorum be otobüste falan hani. Evde de sıkılıyorum gerçi. Sıkılmanın yeri mi olur canım?
Ama insanlar aşırı avam aşırı cahil hani bu kendimi büyük görmekle de ilgili bir mevzu değil bence bir beyne sahip olmanın belirli yükümlülükleri olmalı bak insan olmanın demiyorum dikkatini çekerim. İnsan olmak hayvan olmaktan da beter bir tecessüm hali çünkü.
Tecessümün ekini kökünü ayırttırmayın şimdi bana.
Benim standartlarım çok mü yüksek ey Tanrım? Tanrım varsan bir işaret gönder? Hep sen bizi sınıyorsun bir kere de biz seni sınayalım yani göz hakkı denen bir şey var. Niye bu senin yarattığın düşünülen dünyayı ben çok eksik kusurlu ve yavan buluyorum? Benim alıcı-verici ayarlarımla mı oynadın benim beynimi farklı mı programladın yoksa ben senin seri imalat fabrikanın gözden kaçan yan ürünü müyüm? Bana kaderimin bir oyunu mu bu?
 Ortaçağda daha tılsımlıymış dünya. 21. yüzyıldaysa bok gibi. Buna felsefede disenchantment of the world diyorlar. Felsefeden 99 almışım vizede finalinden de 100. Ama ödevlerimden dolayı düşmüş ortalamam, ödev yapmak çok angarya, amelelik gerektiriyor

6 sesleniş:

Turgut U. dedi ki...

aynı dertlerden müzdaribim !

Adsız dedi ki...

Twitter'da insanlar abuk sabuk eleştiriler yapıyor diye sinirleniyorum.Sonra onları eleştirme hakkına sahip olmadığımı düşünüp kendimi eleştiriyorum.

byvayet dedi ki...

Ben twitter hesabı açayım da beni takip et bari :)

Pink Freud dedi ki...

Turgut; sorma ya napçaz böyle.

Adsız;Aynen var ya twitterda hep kin nefret kusuyorum ben zaten :D

byvayet; olurrr :D

Adsız dedi ki...

twittera hala alışamadım, pek kullanmasam da yine de eksik kalmasın dedim açtım bi hesap :)

ah o ödevler, çok çektim ben onlardan. allah o ödevleri veren hocalara can sıkıntısı versin :)

AlpereplA dedi ki...

Bir arkadaşımla insanları neden küçük gördüğümle ilgili konuşurken "çünkü küçükler" demiştim aklıma o geldi.