Sayfalar

Terslik

Colalı jelibon yerken colayı hatırlar insan. Ben cola içerken, colalı jelibon yiyormuşum gibi hissediyorum. Elma yerken elmalı diş macununun tadını almak... Eğer fazla muzlu puding yersem muzdan da iğreneceğim.

Geçen yılbaşı da damarlarımda kan değil tekila ve cin dolaşıyordu. Çünkü yapılan shutlar bana kan kusturmuştu (bu cümlede söz sanatı var). Bu sene yıla sessiz sedasız girişimin nedeni de hala alkole duyarlı oluşumdur. İçkisiz de yılbaşı programı olmaz zira "nurcu musun aa klasik türk hanım kızısın seeen" gibi garip esprilere maruz kalıyorum . Hadi onların ne dediğini umursamayalım da herkes içmiş coşmuş eğlenirken bilinçli bilinçli takılmak istemem çünkü etrafı ya da insanları her zaman en kendinde olan kişi temizlar, derler toparlar. İşte geçen sene tüm ocak ayı boyunca alkol kokan her şey midemi bulandırıyordu. Saç spreyi dahil.

Hatta okulun merdivenlerini çamaşır suyuyla(belki porçöz silçöz ne biliyim neyle merdiven temizlenir?) silmişlerdi de, ben yüzümü ekşite ekşite buralara tekila dökülmüş demiştim. Tabi yanımdakiler de bayağı eğlenmişlerdi

Neyse kokuları renk olarak algılamadığıma şükretmek lazım.

5 sesleniş:

MeLLy dedi ki...

:S Vah yawruuum, ağzının tadı bozulmuş senin... :D
Ama cidden dikkat et, annem bi ara içtiği portakallı bir ilaç yüzünden bi süre portakal yiyememişti tiksinip...
Sana da öyle olmasın, kötü olur..

Penny Lane dedi ki...

Ağzımızın tadı kaçmasın Pink Freud'cum. Sen colalı jelibon yeme kola iç, muzlu puding yerine de haftada bir kez muz ye oldu bitti işte (,

Pink Freud dedi ki...

Melly; vall elimde değil ki. Ne yapmalıyım acaba :S

Gwtrb; çok pratik ve de basit bi çözüm. Haklısın.d

AlpereplA dedi ki...

İki yazında da üstüste alkol üzerine bişeyler görünce buraya dikkat çekme ihtiyacı hissettim. Hiç alkol almasan ne güzel olurdu... (En içten duygularımla.)

Pink Freud dedi ki...

Hiç gerçek kullanmasam ne güzel olurdu .d